Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos skrobnac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.
Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.