- このトピックは空です。
-
No.2713 返信2022年7月17日 1:06 AM
エル
ゲスト横並びダイニング16帖は狭いですか?
家族4人です
ほかにも気になる点が有れば
アドバイスお願いいたします!Attachments:
- いいね (0)
-
返信
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2110440]fieryplay code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.
- いいね (0)
返信Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://globeso.com/read-blog/2400]sprawdz tutaj[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
- いいね (0)