Klikam tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.