Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://786641.8b.io/fieryplay-no-deposit-bonus-code-18.html]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.