Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec moge cos powiedziec od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.
Bonus powitalny nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz скачать apk[/url] zanim wplace.
Rejestracja to jakies doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.