Obstawiam tu z paru miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tys. pozycji, choc szczerze i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.
Powitalny pakiet jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta trwa doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
To co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.