Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://villa-myma-marrakech.com/kod-promocyjny-fiery-play-pelny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-platnosciach-2024]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.