- このトピックは空です。
-
No.1079740 返信2026年5月24日 12:24 PM
true fortune_cnen
ゲストtrue love fortune cookie messages love [url=www.true-fortune-gb.com/]www.true-fortune-gb.com/[/url] .
- いいね (0)
-
返信
Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.
Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.
Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.
- いいね (0)
返信Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://bongs.pk/fiery-play-kroki-i-metody]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
- いいね (0)